Svensk golvteknik internationellt eftertraktad

4 januari 2016

Med etablering av bolag och ny Affärsområdeschef i Danmark stärker Linotol sin internationella bas för fortsatt export av golvteknik.

Linotol bygger vidare på den internationella expansionen med rekryteringar utanför Sverige. Nya, danska affärsområdeschefen, Michael Bahn Frederiksen, har ett gediget kunnande inom golventreprenadsbranschen. Under 20 år har han arbetat med golvlösningar i olika former.

– En stjärnvärvning, kommenterar Linotols koncern-VD Michael Larsson händelsen.

– Med den här rekryteringen fortsätter vi vår internationella tillväxt. Linotol Danmark kommer med Michael Bahn Frederiksen i spetsen att bidra ytterligare till vår internationella tillväxt.

Stort intresse från kunderna

Linotols höga kvalitets- och servicenivå, i kombination med den starka finansiella ställningen, gör företaget till en attraktiv samarbetspartner i stora entreprenadprojekt. De internationella kunderna har uttalat stort intresse av att även kunna köpa Linotols tjänster utomlands. Den internationella expansionen rullar följaktligen vidare på en stadig grund, såväl finansiellt som marknadsmässigt.

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2018-06-20 Nyhet

Jimmy Irsbøl har en lång bakgrund och stor erfarenhet inom betongbranschen både nationellt och internationellt….

2018-06-15 Nyhet

Linotol Fogfria Golv fortsätter att växa på den svenska och skandinaviska marknaden och förstärker organisationen….

2018-06-13 Nyhet

Tomas Staaf har i tidigare tjänster inom golvbranschen arbetat som affärsutvecklare och försäljningschef. På Linotol…

Fler nyheter