Ny Marknadschef

29 november 2016

Som ett led i att positionera Linotol koncernen ytterligare har man värvat Pether Skoglund, grundare och tidigare VD för eventbyrån Mötesfabriken som sedan 2015 ingår i media koncernen NTM. Pether har 25 års erfarenhet inom event, marknadsföring och försäljning.

– Linotol fyller snart 90år men är fortfarande rätt okända för olika intressanta och viktiga målgrupper på marknaden, säger VD Michael Larsson. Med denna satsning ska vi bl.a. fokusera på att öka kännedom om oss som Nordens ledande leverantör inom golventreprenader

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-06-11 Nyhet

Som en av tre personer i Sverige är Kevin Cicek nominerad i 2019 års prestigefyllda…

2019-05-27 Nyhet, Pressmeddelande

Linotol har anställt Richard McCarthy som Teknisk Chef. Richard är utbildad civilingenjör vid KTH och…

2019-05-08 Nyhet

För NSF II Distreal fastighetsförvaltning i Stockholm och entreprenör NREP Logicenters, har Linotol konstruerat och…

Fler nyheter