Ny gymnasieskola byggs i Göteborg

9 oktober 2018

För beställaren lokalförvaltningen Göteborg Stad och byggherre Betonmast ska Linotol avjämna 5200 kvm golv samt lägga stegljudsmatta med hårdbetong som toppbeläggning.
Det är det första gymnasiet man bygger på över 20 år i Göteborg. Den nya gymnasiebyggnaden som blir fem våningar hög ska byggas på Lindholmen. Där ska elever som studerar, industriteknik, teknik, sjöfart, el och vvs samlas under ett och samma tak. Planerad byggstart är v. 48.

KUB arkitekter står för arkitekturen och TMRW har skapat visionsbilden.

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2018-10-19 Nyhet

Sedan en tid tillbaka har Linotol Syd flyttat kontoret  i Malmö till Bronsyxegatan 9B. –…

2018-09-18 Nyhet

Sveriges ljusaste betonggolv finns i Lindbäcks fabrik på Haraholmen utanför Piteå. Lindbäcks spar energi och det…

2018-09-05 Pressmeddelande

Lidl bygger ett nytt stort centrallager i Örebro – och Linotol ansvarar för alla betongarbeten…

Fler nyheter
2018-10-09|Nyhet|