Stort intresse i vår monter på Betonggalan. Se filmen här!

26 november 2018

Betonggalan 2018 blev snabbt fullbokad av 1200 st gäster. I Linotols monter var det kö för att få spela på chokladhjulet och chans att vinna stora chokladaskar. Alla fick tröstpris och våra Linotol-ingenjörer Adam, Kevin och Elias hade det hett hela galakvällen. Utöver rolig aktivitet i montern så deltog vi på Concrete show (se filmen) och sponsrade Linotol Årets Betongkonstruktör.

 

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-02-20 Nyhet

Linotol har fått i uppdrag av Fastec att utföra betonggolv vid nybyggnation av en butik…

2019-02-13 Nyhet

Linotol har fått i uppdrag av Rusta att utföra betonggrundläggning och betongplatta vid utbyggnaden av…

2019-02-08 Nyhet

I år fyller Linotol 90 år och vi intervjuade Linotols marknadschef Pether Skoglund. Ni firar…

Fler nyheter