Vinnaren i kategorin Årets Betongkonstruktör på Betonggalan

26 november 2018

På Betonggalan 2018 premierades och hyllades åtta vinnare i lika många kategorier.

Linotol sponsrade kategorin Årets Betongkonstruktör och Linotols Entreprenadchef, ingenjör Wiktor Holstenson delade ut diplom till vinnare Thomas Nord från Sweco som också fick den åtråvärda Roger statyetten som förstås är i betong. Galan med 1200 st gäster däribland byggherrar, entreprenörer, arkitekter, konstruktörer och studenter var fullbokad och man minglade bland oss utställares monteraktiviteter. Galan leddes galant av Jessica Persson och avrundades med klassiska DJ Clabbe.

Vi på Linotol önskar stort grattis till Årets Betongkonstruktör Thomas Nord!

 

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-05-20 Pressmeddelande

Linotol deltar i ett SBUF-projekt (Svenska Byggbranschens utvecklingsfond) tillsammans med Luleå Tekniska Universitet, Betongindustri, Skanska…

2020-05-11 Nyhet

Linotol arbetar systematiskt med att tillfråga kunden om vad man tycker om bland annat genomförda…

2020-02-27 Pressmeddelande

Peter Mjörnell kommer närmast från Bekaert som global produktchef över ett team sales managers aktiva…

Fler nyheter