Vinnaren i kategorin Årets Betongkonstruktör på Betonggalan

26 november 2018

På Betonggalan 2018 premierades och hyllades åtta vinnare i lika många kategorier.

Linotol sponsrade kategorin Årets Betongkonstruktör och Linotols Entreprenadchef, ingenjör Wiktor Holstenson delade ut diplom till vinnare Thomas Nord från Sweco som också fick den åtråvärda Roger statyetten som förstås är i betong. Galan med 1200 st gäster däribland byggherrar, entreprenörer, arkitekter, konstruktörer och studenter var fullbokad och man minglade bland oss utställares monteraktiviteter. Galan leddes galant av Jessica Persson och avrundades med klassiska DJ Clabbe.

Vi på Linotol önskar stort grattis till Årets Betongkonstruktör Thomas Nord!

 

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-04-03 Nyhet

För byggentreprenören HENT har Linotol Klinkergolv fått i uppdrag att utföra ca 4000m2 plattsättning  i…

2019-03-26 Nyhet

NORRKÖPING Gasellpriset 2016 var inte peaken. Med klara tillväxtmål, en chef för varje nisch och…

2019-03-19 Nyhet

I veckan besökte Norrköping tidningars chefredaktör Mats Willner Linotol angående att det i år är…

Fler nyheter