Linotol träffade framtidens ingenjörer

29 november 2018

För tredje året i rad deltog Linotol med monter på BAM-dagen (byggnadsarbetsmarknadsdagen)  som arrangerades av ingenjörsstudenterna på Liu i Norrköping. Några av Linotols egna ingenjörer har genomfört sin utbildning där och behovet av nyrekrytering är löpande aktuellt.

  Det är roligt att komma tillbaks till skolan och nu som anställd ingenjör berätta om vad vi på Linotol gör, säger David Hansson.

I år ökade antalet utställare inom byggbranschen till 30st

  Vår analoga aktivitet chokladhjulet drog till sig uppmärksamheten och vår frågetävlingen gav chans att vinna choklad och biobiljetter samt tillfälle för oss att prata och diskutera med studenterna, säger ingenjör Adam Johansson

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-05-20 Pressmeddelande

Linotol deltar i ett SBUF-projekt (Svenska Byggbranschens utvecklingsfond) tillsammans med Luleå Tekniska Universitet, Betongindustri, Skanska…

2020-05-11 Nyhet

Linotol arbetar systematiskt med att tillfråga kunden om vad man tycker om bland annat genomförda…

2020-02-27 Pressmeddelande

Peter Mjörnell kommer närmast från Bekaert som global produktchef över ett team sales managers aktiva…

Fler nyheter