Linotol träffade framtidens ingenjörer

29 november 2018

För tredje året i rad deltog Linotol med monter på BAM-dagen (byggnadsarbetsmarknadsdagen)  som arrangerades av ingenjörsstudenterna på Liu i Norrköping. Några av Linotols egna ingenjörer har genomfört sin utbildning där och behovet av nyrekrytering är löpande aktuellt.

  Det är roligt att komma tillbaks till skolan och nu som anställd ingenjör berätta om vad vi på Linotol gör, säger David Hansson.

I år ökade antalet utställare inom byggbranschen till 30st

  Vår analoga aktivitet chokladhjulet drog till sig uppmärksamheten och vår frågetävlingen gav chans att vinna choklad och biobiljetter samt tillfälle för oss att prata och diskutera med studenterna, säger ingenjör Adam Johansson

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2018-12-05 Nyhet

Linotol har fått i uppdrag av bygg- och entreprenadföretaget Oljibe AB att utföra betongarbeten på…

2018-11-26 Nyhet

På Betonggalan 2018 premierades och hyllades åtta vinnare i lika många kategorier. Linotol sponsrade kategorin…

2018-11-26 Nyhet

Betonggalan 2018 blev snabbt fullbokad av 1200 st gäster. I Linotols monter var det kö…

Fler nyheter
2018-11-29|Nyhet|