Uppdrag för Scania

5 december 2018

Linotol har fått i uppdrag av bygg- och entreprenadföretaget Oljibe AB att utföra betongarbeten på Scanias industrihall i Södertälje. Entreprenaden är en utförandeentreprenad som innefattar formning, armering och gjutning av ca 11 500 kvm betonggolv inkl. grundläggning. I Linotols åtagande ingår även att slipa golven enligt konceptet HTC Superfloor Platinum.

– Vi är glada och tacksamma över förtroendet från Oljibe. I beställning ingår fler utföranden av våra sju affärsområden inom golvlösningar. Tryggheten och enkelheten att bara ha en leverantör att kommunicera med och som utför allt från konstruktion till slutlig ytbeläggning uppskattas av beställaren, säger affärsområdeschef, ingenjör Oskar Jansson

Projektet påbörjades vecka 41 och beräknas slutföras hösten 2019

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2018-11-29 Nyhet

För tredje året i rad deltog Linotol med monter på BAM-dagen (byggnadsarbetsmarknadsdagen)  som arrangerades av…

2018-11-26 Nyhet

På Betonggalan 2018 premierades och hyllades åtta vinnare i lika många kategorier. Linotol sponsrade kategorin…

2018-11-26 Nyhet

Betonggalan 2018 blev snabbt fullbokad av 1200 st gäster. I Linotols monter var det kö…

Fler nyheter
2018-12-05|Nyhet|