Uppdrag för Scania

5 december 2018

Linotol har fått i uppdrag av bygg- och entreprenadföretaget Oljibe AB att utföra betongarbeten på Scanias industrihall i Södertälje. Entreprenaden är en utförandeentreprenad som innefattar formning, armering och gjutning av ca 11 500 kvm betonggolv inkl. grundläggning. I Linotols åtagande ingår även att slipa golven enligt konceptet HTC Superfloor Platinum.

– Vi är glada och tacksamma över förtroendet från Oljibe. I beställning ingår fler utföranden av våra sju affärsområden inom golvlösningar. Tryggheten och enkelheten att bara ha en leverantör att kommunicera med och som utför allt från konstruktion till slutlig ytbeläggning uppskattas av beställaren, säger affärsområdeschef, ingenjör Oskar Jansson

Projektet påbörjades vecka 41 och beräknas slutföras hösten 2019

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-05-20 Pressmeddelande

Linotol deltar i ett SBUF-projekt (Svenska Byggbranschens utvecklingsfond) tillsammans med Luleå Tekniska Universitet, Betongindustri, Skanska…

2020-05-11 Nyhet

Linotol arbetar systematiskt med att tillfråga kunden om vad man tycker om bland annat genomförda…

2020-02-27 Pressmeddelande

Peter Mjörnell kommer närmast från Bekaert som global produktchef över ett team sales managers aktiva…

Fler nyheter