En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar vi på Linotol!

20 december 2018

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-01-21 Nyhet

Linotol grundades 1929 och firar i år 90 års-jubileum. Som helhetsleverantör erbjuder vi fastighetsägare och…

2018-12-17 Nyhet

Sveriges modernaste tågdepå byggs just nu i Kärråkra i Hässleholm. Tågdepån, vars beställare är Region…

2018-12-05 Nyhet

Linotol har fått i uppdrag av bygg- och entreprenadföretaget Oljibe AB att utföra betongarbeten på…

Fler nyheter
2018-12-20|Nyhet|