Entreprenadingenjör Kevin nominerad i Ung & Tung

11 juni 2019

Som en av tre personer i Sverige är Kevin Cicek nominerad i 2019 års prestigefyllda kategori Ung & Tung. Kevin är 22 år och började på Linotol som entreprenadingenjör 2018. Innan dess har Kevin jobbat extra som yrkesarbetare samt projektledare under tiden för sin utbildning till Byggingenjör vid Örebro Universitet. Kevin har drivit projekt i flermiljonersklassen på Linotol redan innan han tagit sin examen.

Under det senaste året har Kevin varit platschef på Linotols entreprenad vid Lidl´s nya lager i Örebro, ett projekt som omsätter 66MSEK och innehåller över 50 000 arbetstimmar. Komplexiteten i detta projekt är stor då beställaren är Tysk och önskar bygga efter Tyska normer och vi har Svenska regler att förhålla oss till. Kevin har skött detta med bravur och fått beröm av såväl beställare och övriga entreprenörer.

– Kevin är extremt ambitiös och målinriktad. En projektledningens Alexander Isak för att prata i fotbollstermer, säger entreprenadchef Wiktor Holstenson.

Vinnare koras på Betonggalan 21 nov i Stockholm, som har 10 års jubileum. Vinnare får mottaga en attraktiv Roger-statyett.

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-02-27 Pressmeddelande

Peter Mjörnell kommer närmast från Bekaert som global produktchef över ett team sales managers aktiva…

2020-01-16 Nyhet

För beställaren Sbt Sverige AB ska Linotol Armerad Betong gjuta skyltfundament i huvudtunnlarna som kommer…

2019-12-20 Nyhet

https://www.youtube.com/watch?v=py77_inqmq8  

Fler nyheter