Entreprenadingenjör Kevin nominerad i Ung & Tung

11 juni 2019

Som en av tre personer i Sverige är Kevin Cicek nominerad i 2019 års prestigefyllda kategori Ung & Tung. Kevin är 22 år och började på Linotol som entreprenadingenjör 2018. Innan dess har Kevin jobbat extra som yrkesarbetare samt projektledare under tiden för sin utbildning till Byggingenjör vid Örebro Universitet. Kevin har drivit projekt i flermiljonersklassen på Linotol redan innan han tagit sin examen.

Under det senaste året har Kevin varit platschef på Linotols entreprenad vid Lidl´s nya lager i Örebro, ett projekt som omsätter 66MSEK och innehåller över 50 000 arbetstimmar. Komplexiteten i detta projekt är stor då beställaren är Tysk och önskar bygga efter Tyska normer och vi har Svenska regler att förhålla oss till. Kevin har skött detta med bravur och fått beröm av såväl beställare och övriga entreprenörer.

– Kevin är extremt ambitiös och målinriktad. En projektledningens Alexander Isak för att prata i fotbollstermer, säger entreprenadchef Wiktor Holstenson.

Vinnare koras på Betonggalan 21 nov i Stockholm, som har 10 års jubileum. Vinnare får mottaga en attraktiv Roger-statyett.

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef
 

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-09-04 Nyhet

Linotol, som firar 90 år, genomför i höst Linotoldagen i sex städer, nämligen i Umeå…

2019-06-24 Nyhet

För NCC och Region Skåne ska Linotol utföra betongarbeten och betonggolv vid Lunds nya spårvagnsdepå….

2019-05-27 Nyhet, Pressmeddelande

Linotol har anställt Richard McCarthy som Teknisk Chef. Richard är utbildad civilingenjör vid KTH och…

Fler nyheter