Årets Betongkonstruktör på Betonggalan

25 november 2019

Vi säger stort grattis till Helmer Palmgren på Sweco till utnämningen Årets Betongkonstruktör vars kategori Linotol sponsrar. Priset delades ut på 10 års jubilerande Betonggalan på Waterfront i Stockholm.
– Betongkonstruktörer lägger grunden för hållbara och långsiktig konstruktioner. Våra egna ingenjörer jobbar dagligen att så sker. Att exponera och hylla denna yrkeskår känns helt rätt, säger Pether Skoglund, marknadschef Linotol.
– Det vi ingenjörer tycker kännetecknar en bra betongkonstruktör är att hen ska vara tydlig, miljömedveten, ha bra kunskap om de material och metoder som föreskrivs, vara enkel att nå, vara lyhörd samt ha mod att med hållbara argument ge alternativa förslag, säger Michael Lappalainen, ingenjör/arbetschef, Linotol.

 

Helmer Palmgren årets Betongkonstruktör 2019

Helmer Palmgren på Sweco tog emot priset som Årets Betongkonstruktör på Betonggalan i Stockholm. Ett pris som sponsras av Linotol.

Publicerat av Tidskriften Betong Söndag 24 november 2019

 

 

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-02-27 Pressmeddelande

Peter Mjörnell kommer närmast från Bekaert som global produktchef över ett team sales managers aktiva…

2020-01-16 Nyhet

För beställaren Sbt Sverige AB ska Linotol Armerad Betong gjuta skyltfundament i huvudtunnlarna som kommer…

2019-12-20 Nyhet

https://www.youtube.com/watch?v=py77_inqmq8  

Fler nyheter