Uppdrag Förbifart Stockholm för Linotol Armerad betong

16 januari 2020

För beställaren Sbt Sverige AB ska Linotol Armerad Betong gjuta skyltfundament i huvudtunnlarna som kommer att bli Förbifart Stockholm.

Vi är tacksamma för förtroendet. Vi har tecknat avtal med Sbt Sverige AB och vår förhoppning är att omfattningen ska innebära ett långt och framgångsrikt samarbete, säger affärsområdeschef Pontus Överhem.

Byggherre är Trafikverket och den totala byggtiden för FSE209 Huvudtunnlar Skärholmen som utförs av Sbt Sverige AB beräknas till januari 2024.

Affärsområdet Linotol Armerad Betong är det senaste tillskottet i koncernen. Linotol, helhetsleverantör inom golvlösningar innefattar sju affärsområden.

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-02-27 Pressmeddelande

Peter Mjörnell kommer närmast från Bekaert som global produktchef över ett team sales managers aktiva…

2019-12-20 Nyhet

https://www.youtube.com/watch?v=py77_inqmq8  

2019-12-05 Nyhet

Rusta satsar på utbyggnad av centrallagret med ytterligare 69 000 kvadratmeter. För byggherre Rusta F4…

Fler nyheter