Peter Mjörnell till Linotol

27 februari 2020

Peter Mjörnell kommer närmast från Bekaert som global produktchef över ett team sales managers aktiva i över 25 länder. Utöver civilingenjörsutbildningen från Chalmers besitter Peter specialistkunskaper inom fiberarmerade betongkonstruktioner samt betonggolv och pålade plattor. Peter har deltagit i utvecklingsarbete och lansering av nya avancerade fibertyper och tillämpningar för fiberbetong och har också deltagit i arbets- och referensgrupper för betongrapporter, svensk fiberbetongstandard och Danska rekommendationer för fiberbetong.

“Vi är mycket glada över att få med Peter i Linotol teamet. Med hans gedigna utbildning och hans arbetslivserfarenhet nationellt och internationellt stärker vi vår position som experter inom golvkonstruktioner och golvlösningar”, säger Michael Larsson, koncern VD.

“Linotol är välkänt för mig sedan många år både vad gäller kompetens och engagemang och att nu tillsammans med yrkesskickliga medarbetare på ett 91 årigt Linotol få bidra med mina kunskaper och erfarenheter  känns riktigt inspirerande”, säger Peter.

Peter Mjörnell började sin anställning i början på året.

För mer information:
Pether Skoglund, pressansvarig, 070-5549833, pether.skoglund@linotol.se

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-01-16 Nyhet

För beställaren Sbt Sverige AB ska Linotol Armerad Betong gjuta skyltfundament i huvudtunnlarna som kommer…

2019-12-20 Nyhet

https://www.youtube.com/watch?v=py77_inqmq8  

2019-12-05 Nyhet

Rusta satsar på utbyggnad av centrallagret med ytterligare 69 000 kvadratmeter. För byggherre Rusta F4…

Fler nyheter