Årets Företagare 2020 finns på Linotol!

29 juni 2020

Grattis Michael “Lalle” Larsson till årets Företagare 2020!

Juryns motivering:

” På stabil grund sedan starten har företagaren utvecklat företaget till en ledande leverantör i Skandinavien. Med en stark företagaranda och ett unikt miljö- och hållbarhetstänk i hela ledet, hittar företaget ny mark i sin bransch. Kvalitetstänket har funnits med sedan länge och fina yrkestraditioner har gått vidare i arv till nya generationer inom bolaget. Företagaren expanderar verksamheten i samma anda, med stor framgång. Frågar man kunderna så vittnar de om att företaget är pålitligt, personalen lyhörda, tekniskt kunniga och enkla att samarbeta med. En riktig framgångssaga! Dessutom är företagaren en viktig ambassadör för Norrköping, med flera engagemang i stadens föreningar och idrottsliv. Företagaren inspirerar många andra med sitt driv och trots årets tuffa tider tar man sig runt hinder och hittar nya vägar. ”

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-07-10 Nyhet

I Västberga, nära Stockholm City, uppförs hus 72 för lager och butiker. Linotol har hela…

2020-05-20 Pressmeddelande

Linotol deltar i ett SBUF-projekt (Svenska Byggbranschens utvecklingsfond) tillsammans med Luleå Tekniska Universitet, Betongindustri, Skanska…

2020-05-11 Nyhet

Linotol arbetar systematiskt med att tillfråga kunden om vad man tycker om bland annat genomförda…

Fler nyheter