Totalentreprenad för Linotol Armerad betong

3 november 2020

För beställaren tillika byggherren Vatten och Miljöresurs i Berg AB utför Linotols affärsområde Armerad betong byggnationen av en vattenreservoar om 300 kubik i området Tendalen i Härjedalen. Projektet omfattar schaktning, sprängning, betongarbeten samt återställning.

–Extra roligt med detta projekt är att det också har projekterats av Linotol och är en så kallat totalentreprenad där vi tar ett helhetsansvar för såväl projektering och utförande säger Pontus Överhem, affärsområdeschef Linotol Armerad betong.

Det är för att klara topparna och den höga förbrukningen av vatten under turistsäsongerna som man bygger nytt vattenreservoar.

–Linotol har erfarenhet av betongarbeten och vi tittade på andra referenser. Det kändes tryggt och säkert att anlita Linotol och samarbetet fungerar jättebra säger Bengt Hjort, Vatten och Miljöresurs

Projektet beräknas att pågå till årsskiftet. Vi på Linotol tackar för förtroendet!

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-11-17 Nyhet

Besök vår digitala monter på Betonggalan! Mellan kl. 12-16 nu på torsdag 19/11 svarar vi…

2020-11-06 Pressmeddelande

Under hösten 2020 kommer Infrahubs AB för beställaren PostNord TPL att bygga en ny logistikfastighet…

2020-10-28 Nyhet

Linotols uppdag att producera 69 000 kvadratmeter golv för Rustas centrallager i Norrköping fortskrider. Uppdraget…

Fler nyheter