Designgolv

När vi talar om designgolv så menar vi diamantslipade betonggolv – sk. Superfloor och designspackel (spackel där bruket pigmenteras för att sedan lackas eller poleras).

Vi skapar vackra betonggolv

När vi installerar Superfloor så utför vi diamantslipning för att få en högblank och tålig yta. Superfloor kan läggas som ex. butiksgolv, lagergolv, för skolor, företag, bilhallar, museum och i andra större lokaler. Utseendet kan anpassas efter kundens önskemål om färg och design. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Vi tar reda på om underlaget håller måttet

Vårt arbete börjar alltid med en besiktning av den aktuella ytan för att se om den håller kvalitetsmässigt för ett designgolv. Vissa ytor behöver porspacklas, andra bara dammas av. Somliga kräver lagning och injektering. I vissa fall håller inte kvalitén för ett designspackel eller en diamantslipning och då kan vi diskutera alternativa lösningar, som exempelvis en härdplastbeläggning. Om betongen är allt för trasig eller förorenad kan det vara mer ekonomiskt att låta oss fräsa upp den och lägga på ny betong.

Snabb och effektiv golvläggning med bästa resultat

I de miljöer där vi lägger designgolv handlar det ofta om golvytor som är i bruk och där man inte kan stänga ner ytan tillfälligt eller flytta verksamheten. För oss på Linotol är detta inget hinder för golvläggning. Vi anpassar oss till de dagar eller tider på dygnet då arbetsytorna är tillgängliga. Eftersom vi har tillgång till en stor och effektiv maskinpark (även för diamantslipning) kan vi färdigställa stora golvytor på kort tid. När det gäller slipning och polering av golv kan vi klara upp till 500 kvm per maskin och dag. För flytspackling är maxkapaciteten upp till 2 000 kvm i veckan.

Är du intresserad av att veta mer om designgolv och diamantslipning? Hör av dig till vår kontaktperson här till höger så hjälper vi ditt företag!

Kontakt

Linotol i sociala medier