Klinkergolv

Klinkergolv

Vi utför plattsättning av klinker i större kommersiella miljöer såsom köpcentrum, butiker och lokaler. Vi lägger golv av klinkers, natursten, granitkeramik och Terrazzo, det vill säga cementmosaik.

Snygga butiksgolv i klinker

Klinkergolv är vanliga i kommersiella miljöer. Vi arbetar frekvent med butiksetableringar för stora kedjor, där vi ofta får återkommande uppdrag. Till de kommersiella projekt vi medverkar i hör även gallerior, där vi färdigställer golv för både butiker och allmänna ytor. För centrumgallerior, butiker och shoppingcentra lägger vi ofta granitkeramik-golv som kan fås i stort sett alla kulörer och storlekar.

Vi besitter kompetensen för avancerade stenarbeten

Det finns i dag två ledande läggningstekniker för klinkergolv: fixläggning och bruksläggning. Vi har många års erfarenhet av båda golvläggningsteknikerna och kan producera upp till 1 000 kvm färdig golvyta på en vecka. Om underlaget kräver en avjämning så erbjuder vi det. Vid behov efterbehandlar vi även ytor där plattorna kan behöva ett extra skydd mot fläckar.

Golvläggning med avancerad plattsättning

Inte sällan får vi uppdrag som medför avancerad plattsättning. Vi kan behöva genomföra plattsättning i speciella mönster, håltagningar och urskärningar som kräver väldigt kvalificerade hantverkare. Den kompetens har vi inom Linotol, då vi bland annat har arbetat med prestigeentreprenader ute i Europa.

Är du ute efter en erfaren och kompetent plattsättare i och kring Stockholm, Malmö, Göteborg, Malmö, Norrköping eller i övriga Sverige? Hör av dig till vår kontaktperson här till höger så hjälper vi ditt företag!

Kontakt

Mikael Andersson

Affärsområdeschef

Relaterade dokument

Linotol i sociala medier