Klinkergolv

Vi lägger upp till 1000 kvm klinkergolv i veckan!

Vi utför plattsättning av klinker i större kommersiella miljöer såsom köpcentrum, butiker och lokaler. Vi lägger golv av klinkers, natursten, granitkeramik och Terrazzo. Klinkergolv är vanliga i kommersiella miljöer. Vi arbetar frekvent med butiksetableringar för stora kedjor, där vi ofta får återkommande uppdrag. Till de  projekt vi medverkar i hör även gallerior, där vi färdigställer golv för både butiker och allmänna ytor. För centrumgallerior, butiker och shoppingcentra lägger vi ofta granitkeramik-golv som kan fås i stort sett alla kulörer och storlekar.

Linotol klinker referenser

Så här lägger vi klinkergolv

Inte sällan får vi uppdrag som medför avancerad plattsättning. Vi kan behöva genomföra plattsättning i speciella mönster, håltagningar och urskärningar som kräver väldigt kvalificerade hantverkare. Den kompetensen har vi inom Linotol, då vi bland annat har arbetat med prestigeentreprenader ute i Europa.

Klinkergolv

Klinkergolv (granitkeramik)

Fördelarna med att lägga klinker (granitkeramikplattor) är många. De torrpressade plattorna är mycket tåliga, kan fås i stora storlekar och varierande färger, har bra måttnoggrannhet och är lätta att rengöra. Passar utmärkt att lägga i miljöer med hård belastning – ex. köpcentrum och andra offentliga platser. Linotol Klinker lägger granitkeramikplattor efter era önskemål. Vi hjälper er från start till mål!

Terrazzogolv

Terrazzo

Konststenen Terrazzo är tillbaka för att stanna! Golvet framställs med hjälp av stenmaterial och cement och bildar en slags cementmosaik. Stenmaterialet utgörs oftast av krossad marmor, men kan även bestå av andra stenarter. Ett Terrazzogolv kan produceras i många olika färger och designer. Golvet slipas och behandlas så det står emot slitage och väta på ett bra sätt. Ett Terrazzogolv åldras med värdighet!

Naturstensgolv

Natursten

Ett golv med naturstensplattor som granit, marmor, skiffer eller kalksten andas kvalitet och hållbarhet. Ett stengolv som håller generation efter generation! Linotol lägger golv i natursten som åldras med värdighet och får en vacker patina. När det gäller golv i natursten är det viktigt att välja rätt efterbehandling för att få ett så hållbart och tåligt golv som möjligt. Linotols samlade kunskap om golv och golvvård gör oss till en trygg partner!

Referenser: klinkergolv för butik & företag

Vi har stor erfarenhet av golvläggning av klinker för större gallerior, köpcentrum, men också för kontorsfastigheter, bilhallar och offentliga byggnader. Vid behov tar vi fram varumärkesskyddade plattor till kedjor. Vi utför golventreprenader för såväl fastighetsägare som byggare.

Intresserad? Välkommen att kontakta mig!

Mitt namn är Sebastian Reyes-Blomqvist och jag hjälper kunder med våra golvlösningar inom klinker. Är du ute efter en erfaren och kompetent plattsättare i och kring Stockholm, Malmö, Göteborg, Norrköping eller i övriga Sverige? Hör av dig så hjälper vi ditt företag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sebastian Reyes-Blomqvist
Affärsområdeschef
+46 (0)11-10 55 55
sebastian.reyes@linotol.se