Projektledare/Arbetsledare

Om tjänsten

Linotol försätter att växa och behöver förstärka organisationen med en ny projektledare/arbetsledare i Mälardalen med fokus på Stockholm. Förstärkningen är i linje med Linotols ambition att fortsätta med tillväxt- och kompetenshöjande åtgärder i Stockholms-/Mälardalsområdet.

Du jobbar sannolikt idag med någon form av projektledning/arbetsledning inom byggsektorn och har förhoppningsvis ett stort kontaktnät i branschen. Tjänsten innefattar golventreprenader främst inom slipning, golvavjämning och pågjutning.

Linotol är marknadsledande i Sverige inom golventreprenader med ett mycket starkt varumärke. Linotols vision är att vara den mest rekommenderade golventreprenören. Under de senaste åren har tillväxten varit hög, och kontor finns nu i Norrköping, Göteborgsregionen, Malmö, Stockholm och Danmark. Vår Stockholmsetablering startade i början av 2018 och satsningen i Stockholm är en strategisk satsning där Stockholm ska vara en viktig motor för tillväxten de kommande åren.

Vi söker dig som är driven och framåt med en hög förmåga att hantera våra nya och befintliga kunder i Stockholms-/Mälardalsregionen. För rätt person kommer Linotol kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter där man som projektledare kommer att få driva stora som små entreprenader med olika typer av golventreprenader. Någon branschvana från golventreprenader är inte nödvändigt, men ett plus i kanten. Din personlighet och nyfikenheten att lära sig nya saker är viktigare. Du har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt och är strukturerad och ordningsam i ditt arbete. Grundläggande datorvana och B-körkort är krav. Du kommer att ha ett direkt ansvar för våra yrkesarbetare och eventuella underentreprenörer och planeringen av deras arbete i de olika projekten. Du bor sannolikt i Stockholm eller strax utanför. Övernattningar kommer att förekomma då vissa projekt är utanför Stockholms-/Mälardalsregionen.

Personen kommer att rapportera till vår Affärsområdeschef, Tomas Staaf. Tomas beskriver sig själv i sin ledarroll som motiverande, tydlig och beslutsfattande.
”Jag vill vara en ledare som delegerar både uppgifter och ansvar, med en rak och tydlig kommunikation. Jag uppskattar ärlighet och att man vågar vara kritisk. Jag ser mig långt ifrån perfekt själv och vill ha en medarbetare som jag kan växa tillsammans med. För mig är laget en självklarhet, där alla är lika värda och måste vara med och bidra. Jag ser möjligheter istället för problem.”

Kontakt

För fler frågor angående tjänsten kontakta Tomas Staaf på telefon +46 (0)72 210 36 22.

Ansökan

Välkommen med ditt cv och ansökan till tomas.staaf@linotol.se. Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Kontakt

Tomas Staaf

Affärsområdeschef