Projektledare

Linotol grundades redan 1929 och Linotolkoncernen är Skandinaviens ledande leverantör inom golventreprenader. Företaget expanderar ständigt och har kontor i Norrköping, Alingsås, Göteborg, Malmö, Stockholm och Danmark. Koncernen har 200 anställda och omsätter 620 Mkr. 

Nu söker Linotol Fogfria Golv förstärkning till sitt team!
PROJEKTLEDARE

Du jobbar idag med projektledning eller arbetsledning inom golvbranschen. Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät i branschen och är redo att ta nästa kliv i karriären. Tjänsten innefattar projektledning av golventreprenader med fokus på härdplastentreprenader mot byggsektorn, befintlig industri m.m. Utöver detta kan det även förekomma projekt med golvavjämning och slipning/polering.

Vi söker dig som är driven och framåt med en hög förmåga att hantera både nya och befintliga kunder i Stockholms-/Mälardalsregionen och i viss mån övriga Sverige och Skandinavien

I tjänsten finns stora möjligheter till ett högt eget ansvar och varierande arbetsuppgifter där du som projektledare kommer att få driva både stora och små entreprenader med olika typer av golv. Vi värdesätter en nyfiken personlighet med ett intresse för att lära sig nya saker. Du har förmåga att hålla igång flera projekt och arbetsuppgifter parallellt och samtidigt hålla struktur och ordning i ditt arbete. Du kommer att ha ett direkt ansvar för våra yrkesarbetare och eventuella underentreprenörer och planeringen av deras arbete i de olika projekten. Du bor sannolikt i Stockholm eller strax utanför. Övernattningar kommer att förekomma då vissa projekt är utanför Stockholms-/Mälardalsregionen. Grundläggande datorvana och B-körkort är ett krav.

Tillträdande projektledare rapporterar till vår Platschef/arbetschef Johan Askfelt.

Att arbeta på Linotol
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i ett expansivt bolag där du har stora möjligheter att själv påverka. Här får du arbeta tillsammans med ett engagerat team där teamwork är det främsta ledordet. Vi erbjuder trygga anställningsförhållanden och bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Tjänsten
Heltid, med start omgående.

Hör av dig!
Välkommen med frågor angående tjänsten – kontakta Affärsområdeschef Joachim Stålberg
0704-176960.

Ansökan
Välkommen med ditt cv och ansökan till joachim.stalberg@linotol.se.

Tjänsten tillsätts omgående och intervjuer sker löpande – ansök redan idag!

Kontakt

Joachim Stålberg

Affärsområdeschef
 

Skicka in din ansökan