Projektledare

Linotol är marknadsledande i Sverige inom golventreprenader. Under de senaste åren har tillväxten varit hög, och kontor finns nu i Norrköping, Göteborg, Malmö, Stockholm och Danmark.

Linotol Fogfria Golv behöver förstärka organisationen med ytterligare en projektledare/arbetsledare i Mälardalen med fokus på Stockholm

Du jobbar idag med någon form av projektledning/arbetsledning inom byggsektorn och har förhoppningsvis ett stort kontaktnät i branschen. Tjänsten innefattar golventreprenader främst inom härdplastentreprenader mot byggsektorn, befintlig industri mm, men även projekt med golvavjämning och slipning/polering kan förekomma.

Vi söker dig som är driven och framåt med en hög förmåga att hantera våra nya och befintliga kunder i Stockholms-/Mälardalsregionen och i viss mån övriga Sverige och norden.

För rätt person kommer Linotol kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter där man som projektledare kommer att få driva stora som små entreprenader med olika typer av golv. Någon branschvana från golventreprenader är inte nödvändigt men meriterade. Din personlighet och nyfikenheten att lära sig nya saker är viktigare. Du har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt och är strukturerad och ordningsam i ditt arbete. Grundläggande datorvana och B-körkort är krav. Du kommer att ha ett direkt ansvar för våra yrkesarbetare och eventuella underentreprenörer och planeringen av deras arbete i de olika projekten. Du bor sannolikt i Stockholm eller strax utanför. Övernattningar kommer att förekomma då vissa projekt är utanför Stockholms-/Mälardalsregionen.

Personen kommer att rapportera till vår Platschef/arbetschef Johan Askfelt.

Kontakt
För fler frågor angående tjänsten kontakta Affärsområdeschef Joachim Stålberg 0704-176960.

Ansökan
Välkommen med ditt cv och ansökan till joachim.stalberg@linotol.se.

Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Kontakt

Joachim Stålberg

Affärsområdeschef