Nu söker Linotol Golvteknik förstärkning till sitt team. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med varierande projekt. Du kommer att ingå i ett team som främst utför Golvavjämning, men du ska vara förberedd på att andra arbetsuppgifter kan förekomma, såsom injektering, blästring, etc. Du behöver vara en bra lagspelare som har förmågan att ta eget ansvar och kunna jobba självständigt.

Linotol Golvteknik har större delen av sin verksamhet i Storstockholm, men resor i Sverige och även Norge kan förekomma. Du har hög arbetsmoral, är noggrann och ansvarstagande. Du ska kunna ta dig ut till kund, utföra statusrapporter samt lösa problem på plats på egen hand. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom Golvavjämning. Jobbet kräver att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och att du har B-körkort.

Att arbeta på Linotol
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i ett expansivt bolag där du har stora möjligheter att själv påverka. Här får du arbeta tillsammans med ett engagerat team där teamwork är det främsta ledordet. Vi erbjuder trygga anställningsförhållanden och bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Tjänsten erbjuds marknadsmässig lön och att arbeta med frihet under ansvar.

Tjänsten
Heltid, med start omgående.

Hör av dig!
Välkommen med frågor angående tjänsten – kontakta Affärsområdeschef Tomas Staaf 072-210 36 22.

Ansökan
Välkommen med ditt cv och ansökan till tomas.staaf@linotol.se.

Tjänsten tillsätts omgående och intervjuer sker löpande – ansök redan idag!