Ny maskin halverar tiden

20 januari 2015

Linotols maskinpark har utökats med ytterligare en laserläggare av typen Somero SXP. Det betyder att vi nu förfogar över två större laserläggare och att vår kapacitet för gjutna betonggolv ökar kraftigt, från 3 000 till 6 000 kvm per dag. I maskinparken finns även en Somero 840 för läggning av mindre golvytor.

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-01-21 Nyhet

Linotol grundades 1929 och firar i år 90 års-jubileum. Som helhetsleverantör erbjuder vi fastighetsägare och…

2018-12-17 Nyhet

Sveriges modernaste tågdepå byggs just nu i Kärråkra i Hässleholm. Tågdepån, vars beställare är Region…

Fler nyheter
2015-01-20|Nyhet|