Ny maskin halverar tiden

20 januari 2015

Linotols maskinpark har utökats med ytterligare en laserläggare av typen Somero SXP. Det betyder att vi nu förfogar över två större laserläggare och att vår kapacitet för gjutna betonggolv ökar kraftigt, från 3 000 till 6 000 kvm per dag. I maskinparken finns även en Somero 840 för läggning av mindre golvytor.

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2018-10-19 Nyhet

Sedan en tid tillbaka har Linotol Syd flyttat kontoret  i Malmö till Bronsyxegatan 9B. –…

2018-10-09 Nyhet

För beställaren lokalförvaltningen Göteborg Stad och byggherre Betonmast ska Linotol avjämna 5200 kvm golv samt…

2018-09-18 Nyhet

Sveriges ljusaste betonggolv finns i Lindbäcks fabrik på Haraholmen utanför Piteå. Lindbäcks spar energi och det…

Fler nyheter
2015-01-20|Nyhet|