Våra affärsområden

Betonggolv och konstruktionerParkeringshusFogfria golvGolvteknik & UnderhållPå stabil grund

Våra affärsområden

Betonggolv ParkeringshusFogfria golvGolvteknik På stabil grund

Affärsområden

Linotols tjänster är uppdelade i olika affärsområden: Betonggolv & konstruktioner, Parkeringshus, Fogfria golv och Golvteknik. Vår totalentreprenad ger dig många fördelar: En kontakt, säkra och smidiga övergångar och sparad tid. Men även i de fall där vi bara ansvarar för ett av leden i kedjan har du fördelen av att vi vet exakt vad steget före måste prestera och vilka förutsättningar steget efter behöver för att slutresultatet ska bli bra.

Golvläggning & betongkonstruktioner med totalentreprenad

Linotol lägger nya golv samt renoverar och underhåller befintliga golv. Genom våra konstruktörer säkerställer vi att de färdiga golven har en konstruktion som är dimensionerad för de påfrestningar som ställs av en viss typ av verksamhet. Det gäller även vid renoveringar, då golven kan behöva dimensioneras om.

Ofta får vi även i uppdrag att lägga ytskikten. Med den breda erfarenhet vi har av olika typer av ytbeläggningar och deras egenskaper kan vi på goda grunder avgöra vilken eller vilka som bästa lämpar sig för en viss verksamhet, med hänsyn till önskemål om design och funktion.

Betonggolv & konstruktioner

Parkeringshus

Fogfria golv

Golvteknik