Fogfria golv

Vi arbetar med härdplastbeläggningar av olika slag för verksamheter där golvet ställer stora krav på hygien och miljö.

Tåliga, halkfria golv med flexibla designmöjligheter!

Våra fogfria golv håller en hög kvalité och klarar de högt ställda krav på hygien och tålighet som krävs på sjukhus, laboratorium, tandläkarmottagningar och liknande. Vi har golv som är lätta att rengöra, hållbara och klarar fukt utan att bli hala. Har du en lokal med höga krav på kvalité? Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fogfria härdplastgolv

Det finns tre olika grundkoncept för härdplastgolv; Akrylgolv, Polyuretangolv och Epoxigolv. Vart och ett av dessa massa-golv har unika egenskaper. Men alla dessa typer av härdplastgolv erbjuder fördelen av en bättre arbetsmiljö, städbarhet och halkskyddad yta. Överhuvudtaget medger dessa ytbeläggningar stora möjligheter att anpassa golven efter användarens behov.

Tåliga och hygieniska fogfria golv

De hygieniska kvalitéerna gör att härdplastgolv är vanliga i verksamheter med höga krav på renlighet, som exempelvis livsmedels- och läkemedelsindustri. I parkeringshus används ofta fogfria härdplastgolv eftersom härdplasten skyddar golv-ytorna från salt och vatten som tränger in och förstör betongen. Massagolven ger även andra fördelar. De skapar en bättre miljö i de aktuella utrymmena och ger kunden större möjlighet att själv påverka golvets design och utseende. Golvbeläggningarna är oerhört flexibla och kan fås i olika kulörer och nyanser samt med önskad struktur.

Snabb golvläggning med ledande härdplastsystem

Linotol har en omfattande spetskompetens inom härdplastgolv och stora möjligheter att anpassa produktion och resurser efter kundspecifika önskemål. Kapacitet finns för installation av upp till 3 500 kvm färdigt golv per vecka. Vi jobbar med alla ledande leverantörer av härdplastsystem och väljer det golvsystem som passar varje enskild användare bäst.

Intresserad? Välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av att veta mer om fogfria golv? Hör av dig till vår kontaktperson så hjälper vi ditt företag.

Joachim Stålberg
Affärsområdeschef
+46 (0)70- 417 69 60
joachim.stalberg@linotol.se

Presentationsfilm Fogfria golv
Tåliga och hygieniska fogfria golv