Fogfria golv

Affärsområdet Fogfria golv arbetar med härdplastbeläggningar av olika slag. Den här typen av golv används för verksamheter där det ställs stora krav på hygien och miljö.

Fogfria härdplastgolv

Det finns tre olika grundkoncept för härdplastgolv:

  • Akrylgolv
  • Polyuretangolv
  • Epoxigolv

Vart och ett av dessa massagolv har unika egenskaper. Men alla dessa typer av härdplastgolv erbjuder fördelen av en bättre arbetsmiljö, städbarhet och halkskyddad yta. Överhuvudtaget medger dessa ytbeläggningar stora möjligheter att anpassa golven efter användarens behov.

Tåliga och hygieniska fogfria golv

De hygieniska kvalitéerna gör att härdplastgolv är vanliga i verksamheter med höga krav på renlighet, som exempelvis livsmedels- och läkemedelsindustri. I parkeringshus används ofta fogfria härdplastgolv eftersom härdplasten skyddar golvytorna från salt och vatten som tränger in och förstör betongen. Massagolven ger även andra fördelar. De skapar en bättre miljö i de aktuella utrymmena och ger kunden större möjlighet att själv påverka golvets design och utseende. Golvbeläggningarna kan fås i olika kulörer och nyanser samt med önskad struktur.

Snabb golvläggning med ledande härdplastsystem

Linotol har en omfattande spetskompetens inom härdplastgolv och stora möjligheter att anpassa produktion och resurser efter kundspecifika önskemål. Kapacitet finns för installation av upp till 3 500 kvm färdigt golv per vecka. Vi jobbar med alla ledande leverantörer av härdplastsystem och väljer det golvsystem som passar varje enskild användare bäst.

Är du intresserad av att veta mer om fogfria golv? Hör av dig till en av våra kontaktpersoner här till höger så hjälper vi ditt företag.

Skicka in din ansökan

Linotol i sociala medier