Betonggolv och konstruktioner

Linotol producerar betonggolv för alla typer av miljöer – från tåliga golv i lager och verkstäder till trendiga ytor i kommersiella och offentliga rum.

Slitstarka betonggolv

På grund av sin hållbarhet har betonggolv traditionellt sett använts som lagergolv, garagegolv eller i utrymmen med tung belastning från maskiner. Men med nya produktionsmetoder har betongen fått nya användningsområden. Nu läggs även betonggolv inomhus i ex. köpcentrum, byggvaruhus och på större kontor. Med hjälp av effektiva och moderna metoder inom betongslipning och polering kan man få fram ytskikt som passar i många olika miljöer.

Vi gjuter snygga och praktiska betonggolv

Användningsområdet avgör vilken typ av betong som bör användas. Vi på Linotol har lång erfarenhet av att gjuta betonggolv. Vi vet vilken typ av betong som är lämplig för ditt projekt och har personal med utbildning för platsgjutning klass 1. Vi kan även erbjuda vakuumsugning för att öka golvets hållfasthet i extra utsatta miljöer – som verkstäder, tvätthallar, parkeringsytor och frysrum. Vi gjuter armerad betong för användningsområden som kräver sådan hållfasthet, men har också kompetens för betonggjutning med stålfiberarmering.

Upp till tolv gånger snabbare golvläggning med maskiner

Med stora maskinella resurser, bland annat i form av laserläggare, kan vi gjuta upp till 6 000 kvm betonggolv per dag. Det är tolv gånger mer än vad man klarar med traditionell handgjutning. Anlita oss som betongentreprenör så får du ett högkvalitativt och snabbt resultat!

Vi tar fram grundkonstruktioner i betong

Linotol gjuter inte bara golv utan även andra betongkonstruktioner. Det kan handla om grunder för golvkonstruktioner, pågjutning av fundament och fotsulor. Vi har egna, erfarna, betonggjutare och konstruktörer som är specialister på att rita och dimensionera golv för alla typer av verksamheter och markförhållanden, och för vårt skandinaviska klimat.

Intresserad? Välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av att lägga betonggolv eller gjuta andra konstruktioner i betong? Vi har kontor i och kring Norrköping, Stockholm, Malmö och Göteborg – men utför betongarbeten i hela Sverige. Hör av dig till en av våra kontaktpersoner så hjälper vi ditt företag!

Oskar Jansson
Affärsområdeschef
+46 (0)73-358 54 88
oskar.jansson@linotol.se

Frederic Jelldéus
Regionchef Väst/Syd
+46 (0)70-947 22 25
frederic.jelldeus@linotol.se

Linotol – Betonggolv
Svensk version

Lindbäcks fabrik på Haraholmen
Sveriges ljusaste betonggolv

Golvläggning med laser
Mekaniserad golvläggning med laserläggare

Linotol Trowel Shine
POLERING och impregnering