Söker du ett arbete med varierad vardag, stimulerande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Har du erfarenhet inom Golvbranschen, mark och anläggning, projektledning eller byggledning och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker Linotol Fogfria Golv AB en projektledare/arbetsledare.

Visst låter det intressant? Skicka in din ansökan nu- vi hanterar ansökningar löpande!

Linotol är idag marknadsledande inom golventreprenader i Sverige. Under de senaste åren har tillväxten varit hög, och kontor finns nu i Norrköping, Göteborg, Stockholm och Norge.

Nu behöver Linotol Fogfria Golv förstärka organisationen med ytterligare en projektledare/arbetsledare i Mälardalen, med fokus på Stockholm.

Vi ser helst att du idag arbetar med någon form av projektledning/arbetsledning inom byggsektorn och har förhoppningsvis redan nu ett stort kontaktnät i branschen. Tjänsten innefattar främst golventreprenader inom härdplastentreprenader mot byggsektorn, befintlig industri mm. Men även projekt med golvavjämning och slipning/polering kan förekomma.

Vi söker dig som

Är driven och framåt med en hög förmåga att hantera våra nya och befintliga kunder i Stockholms-/Mälardalsregionen, samt till viss mån övriga Sverige och Norden. Du är strukturerad och ordningsam i ditt arbete, med en god administrativ vana. Du har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare har du en god förmåga att utveckla och bygga affärsrelationer samt trivs i rollen som bryggan mellan verksamhet och kund där du är nyckelspelare för att få samarbetet att flyta på och hålla tidsplaner.

Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort och datorvana.

Du erbjuds

  • Interna utbildningar kopplade till din roll
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjlighet till karriärutveckling

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där du som projektledare kommer att få driva stora och små entreprenader för olika typer av golv. Någon branschvana från golventreprenader är inte nödvändigt, men meriterade. Din personlighet och nyfikenheten att lära sig nya saker är då viktigare (för oss).

Du kommer att ha ett direkt ansvar för planeringen av våra yrkesarbetare och underentreprenörer i de olika projekten.

Du bor sannolikt i Stockholm eller strax utanför. Övernattningar kommer att förekomma då vissa projekt är utanför Stockholms-/Mälardalsregionen.

Kontakt

För fler frågor angående tjänsten kontakta Affärsområdeschef Joachim Stålberg 0704-176960.

Ansökan

Välkommen med ditt cv och ansökan till joachim.stalberg@linotol.se.

Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.