Planhetskontroll och analys av golv med LiDAR-scanning

Med den senaste laserscanningstekniken kan Linotol nu erbjuda precisionsskanning av betonggolv. Denna banbrytande lösning revolutionerar sättet att kontrollera, analysera och bedöma betonggolv. Rapporterna uppfyller standarderna enligt DIN18202, ASTM, TR34 och AMA, vilket garanterar överensstämmelse med erkända normer och riktlinjer.

Vårt toppmoderna system utnyttjar kraften i LiDAR för att utföra omfattande skanningar av betonggolv och erbjuder följande fördelar:

  • Oöverträffad Precision: Uppnå högupplösta skanningar som fångar även de minsta avvikelserna eller ojämnheterna på betongytan.
  • Snabbhet och Effektivitet: Snabb datainsamling och analys, vilket avsevärt minskar tiden som krävs för bedömningar jämfört med konventionella metoder.
  • Anpassade Rapporter: Få detaljerade, handlingsbara rapporter med exakta mätningar och visuella representationer som underlättar informerade beslut och riktade reparationer.

Varför LiDAR? LiDAR (Light Detection and Ranging) tekniken ligger i framkant när det gäller precisionskanning och använder laser för att skapa högupplösta, tredimensionella representationer av ytor. När den tillämpas på analys av betonggolv erbjuder den en oöverträffad nivå av noggrannhet, detaljrikedom och effektivitet som traditionella metoder helt enkelt inte kan matcha.

Kontakta oss på Linotol om du vill veta mer.