Betonggolv har traditionellt sett använts i utrymmen för lager, logistik och verkstäder. Men med nya produktionsmetoder har betongen fått nya användningsområden som köpcentra, byggvaruhus och större kontor.

Användningsområdet avgör vilken typ av betong som bör användas. Vi vet vilken som är lämplig för ditt projekt och har personal med utbildning för platsgjutning klass 1. Vi kan även erbjuda vakuumsugning för att öka golvets hållfasthet i extra utsatta miljöer – som verkstäder, tvätthallar, parkeringsytor och frysrum. Vi gjuter med traditionell armering för användningsområden som kräver sådan hållfasthet, men har också kompetens för gjutning med stålfiberarmering.

Upp till tolv gånger snabbare med maskiner

Med stora maskinella resurser, bland annat i form av laserläggare, kan vi gjuta upp till 6 000 kvm betonggolv per dag. Det är tolv gånger mer än vad man klarar med traditionell handgjutning.

Vi tar fram grundkonstruktioner

Linotol gjuter inte bara golv utan även grunder för golvkonstruktioner, som fundament och fotsulor. Vi har egna, erfarna konstruktörer som är specialister på att rita och dimensionera golv för alla typer av verksamheter och markförhållanden, och för vårt skandinaviska klimat.

Betonggolv och konstruktioner Nord/Öst 
Oskar Jansson

Oskar Jansson

Affärsområdeschef

+46 (0)733-58 54 88

oskar.jansson@linotol.se

Relaterade projekt