Ny Affärsområdeschef i Linotol Syd

29 november 2016

Stefan Simonsson har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen som entreprenör, försäljningsansvarig och chef. Stefan har stor kompetens inom betong, avjämningsmassor och klinker. Stefan har också varit elittränare för seniorer i fotboll.

– Ännu en stjärnvärvning till vårt lag, säger VD Michael Larsson. Med Stefan stärker vi vår position i Syd avsevärt på en marknad som är mycket het och som är i behov av Linotols ledande totallösningar.

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2018-12-05 Nyhet

Linotol har fått i uppdrag av bygg- och entreprenadföretaget Oljibe AB att utföra betongarbeten på…

2018-11-29 Nyhet

För tredje året i rad deltog Linotol med monter på BAM-dagen (byggnadsarbetsmarknadsdagen)  som arrangerades av…

2018-11-26 Nyhet

På Betonggalan 2018 premierades och hyllades åtta vinnare i lika många kategorier. Linotol sponsrade kategorin…

Fler nyheter