Premiumuppdrag i Danmark

22 december 2016

A Enggard A/S är byggherre för OPP Kalvebod Brygge i Köpenhamn V.

Ett projekt som utgör 40 000 kvm kontorsbyggnad för den danska energimyndigheten och transportministeriet m.fl. Totalt ca 2000st personer kommer inrymmas i byggnaden.

Linotols uppdrag i detta premiumprojekt är gjutning och beläggningsarbete av kontorsbyggnadens parkeringsdäck, totalt 62 000 kvm.

”Ytterligare ett stort och viktigt uppdrag för oss i Danmark. Sedan etableringen i Danmark har vi haft en stark tillväxt, vilket gläder oss.” – säger affärsområdeschef Michael Bahn-Fredriksen

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef
 

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-06-24 Nyhet

För NCC och Region Skåne ska Linotol utföra betongarbeten och betonggolv vid Lunds nya spårvagnsdepå….

2019-06-11 Nyhet

Som en av tre personer i Sverige är Kevin Cicek nominerad i 2019 års prestigefyllda…

2019-05-27 Nyhet, Pressmeddelande

Linotol har anställt Richard McCarthy som Teknisk Chef. Richard är utbildad civilingenjör vid KTH och…

Fler nyheter