Premiumuppdrag i Danmark

22 december 2016

A Enggard A/S är byggherre för OPP Kalvebod Brygge i Köpenhamn V.

Ett projekt som utgör 40 000 kvm kontorsbyggnad för den danska energimyndigheten och transportministeriet m.fl. Totalt ca 2000st personer kommer inrymmas i byggnaden.

Linotols uppdrag i detta premiumprojekt är gjutning och beläggningsarbete av kontorsbyggnadens parkeringsdäck, totalt 62 000 kvm.

”Ytterligare ett stort och viktigt uppdrag för oss i Danmark. Sedan etableringen i Danmark har vi haft en stark tillväxt, vilket gläder oss.” – säger affärsområdeschef Michael Bahn-Fredriksen

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-06-29 Nyhet

Grattis Michael “Lalle” Larsson till årets Företagare 2020! Juryns motivering: ” På stabil grund sedan…

2020-05-20 Pressmeddelande

Linotol deltar i ett SBUF-projekt (Svenska Byggbranschens utvecklingsfond) tillsammans med Luleå Tekniska Universitet, Betongindustri, Skanska…

2020-05-11 Nyhet

Linotol arbetar systematiskt med att tillfråga kunden om vad man tycker om bland annat genomförda…

Fler nyheter