Logistikbyggnad i Brunna

8 maj 2019

För NSF II Distreal fastighetsförvaltning i Stockholm och entreprenör NREP Logicenters, har Linotol konstruerat och producerat ca 7 000 kvm entresoler samt ca 18 000 kvm tvådelad bottenplatta. Den ena halvan är på mark med stålfiber och den andra kombinationsarmerade är på fribärande platta.

-För att få kontroll på de uppdelade tolv gjutetapperna satte vi upp en betongstation i direkt anslutning till byggnaden,  vilket underlättade när mängdjusteringar av stålfiber behövde göras samt att det ligger i linje med vårt hållbarhetstänk när det är praktiskt möjligt, säger Linotols entreprenadingenjör Elias Edwardsson.

Systembolaget är en av hyresgästerna som varit med från start i planeringen för att anpassa sin del av verksamheten på bästa sätt.

Linotol tackar beställare och entreprenör för förtroendet och önskar hyresgästerna lycka till med sina verksamheter.

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-11-06 Nyhet

Linotol har anställt Pontus Överhem som affärsområdeschef för nya affärsområdet Armerad Betong. Pontus började sin…

2019-09-04 Nyhet

Linotol, som firar 90 år, genomför i höst Linotoldagen i sex städer, nämligen i Umeå…

2019-06-24 Nyhet

För NCC och Region Skåne ska Linotol utföra betongarbeten och betonggolv vid Lunds nya spårvagnsdepå….

Fler nyheter