Logistikbyggnad i Brunna

8 maj 2019

För NSF II Distreal fastighetsförvaltning i Stockholm och entreprenör NREP Logicenters, har Linotol konstruerat och producerat ca 7 000 kvm entresoler samt ca 18 000 kvm tvådelad bottenplatta. Den ena halvan är på mark med stålfiber och den andra kombinationsarmerade är på fribärande platta.

-För att få kontroll på de uppdelade tolv gjutetapperna satte vi upp en betongstation i direkt anslutning till byggnaden,  vilket underlättade när mängdjusteringar av stålfiber behövde göras samt att det ligger i linje med vårt hållbarhetstänk när det är praktiskt möjligt, säger Linotols entreprenadingenjör Elias Edwardsson.

Systembolaget är en av hyresgästerna som varit med från start i planeringen för att anpassa sin del av verksamheten på bästa sätt.

Linotol tackar beställare och entreprenör för förtroendet och önskar hyresgästerna lycka till med sina verksamheter.

Kontakt

Pether Skoglund

Marknadschef
 

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Betonggolv & Konstruktioner, Parkeringshus, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Underhåll golv och Entrézoner. Linotol sysselsätter cirka 180 personer och beräknar omsätta 550 miljoner 2018.

Nyheter & pressmeddelanden

2019-09-04 Nyhet

Linotol, som firar 90 år, genomför i höst Linotoldagen i sex städer, nämligen i Umeå…

2019-06-24 Nyhet

För NCC och Region Skåne ska Linotol utföra betongarbeten och betonggolv vid Lunds nya spårvagnsdepå….

2019-06-11 Nyhet

Som en av tre personer i Sverige är Kevin Cicek nominerad i 2019 års prestigefyllda…

Fler nyheter