Logistikbyggnad i Brunna

8 maj 2019

För NSF II Distreal fastighetsförvaltning i Stockholm och entreprenör NREP Logicenters, har Linotol konstruerat och producerat ca 7 000 kvm entresoler samt ca 18 000 kvm tvådelad bottenplatta. Den ena halvan är på mark med stålfiber och den andra kombinationsarmerade är på fribärande platta.

-För att få kontroll på de uppdelade tolv gjutetapperna satte vi upp en betongstation i direkt anslutning till byggnaden,  vilket underlättade när mängdjusteringar av stålfiber behövde göras samt att det ligger i linje med vårt hållbarhetstänk när det är praktiskt möjligt, säger Linotols entreprenadingenjör Elias Edwardsson.

Systembolaget är en av hyresgästerna som varit med från start i planeringen för att anpassa sin del av verksamheten på bästa sätt.

Linotol tackar beställare och entreprenör för förtroendet och önskar hyresgästerna lycka till med sina verksamheter.

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-01-16 Nyhet

För beställaren Sbt Sverige AB ska Linotol Armerad Betong gjuta skyltfundament i huvudtunnlarna som kommer…

2019-12-20 Nyhet

https://www.youtube.com/watch?v=py77_inqmq8  

2019-12-05 Nyhet

Rusta satsar på utbyggnad av centrallagret med ytterligare 69 000 kvadratmeter. För byggherre Rusta F4…

Fler nyheter