Utbyggnad av Rustas centrallager

5 december 2019

Rusta satsar på utbyggnad av centrallagret med ytterligare 69 000 kvadratmeter. För byggherre Rusta F4 ska Linotol maskingjuta 54 000 kvadratmeter pålad platta på mark,  gjuta 14 000 kvadratmeter entresol samt en utomhusplatta på 6 000 kvadratmeter.

– Sedan uppdraget vid byggstarten 2014 etapp 1 har Linotol haft förtroendet att utföra gjutningar av samtliga golv och entresoler på Rustas genomförda utbyggnader etapp 2 och 3. Vi är både stolta och tacksamma över att vara delaktiga i deras fortlöpande satsningar, säger Elias Edwardsson, projektledare Linotol.

Linotols uppdrag påbörjas i mars 2020 och planeras vara klart i okt-nov.

Rustas verksamhet omfattar idag över 150 varuhus i fyra länder och navet i logistikkedjan är Rustas distributionscentral i Norrköping.

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2020-02-27 Pressmeddelande

Peter Mjörnell kommer närmast från Bekaert som global produktchef över ett team sales managers aktiva…

2020-01-16 Nyhet

För beställaren Sbt Sverige AB ska Linotol Armerad Betong gjuta skyltfundament i huvudtunnlarna som kommer…

2019-12-20 Nyhet

https://www.youtube.com/watch?v=py77_inqmq8  

Fler nyheter