Proffs på Golvavjämning? Börja jobba hos oss!

11 januari 2021

Nu söker Linotol Golvteknik förstärkning till sitt team. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med varierande projekt. Du kommer att ingå i ett team som främst utför Golvavjämning, men du ska vara förberedd på att andra arbetsuppgifter kan förekomma, såsom injektering, blästring, etc. Du behöver vara en bra lagspelare som har förmågan att ta eget ansvar och kunna jobba självständigt.

Linotol Golvteknik har större delen av sin verksamhet i Storstockholm, men resor i Sverige och även Norge kan förekomma. Du har hög arbetsmoral, är noggrann och ansvarstagande. Du ska kunna ta dig ut till kund, utföra statusrapporter samt lösa problem på plats på egen hand. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom Golvavjämning. Jobbet kräver att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och att du har B-körkort.

För mer information och ansökan – Klicka här

Kontakt

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Omfattar nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotol verkar i Sverige, Danmark, Norge och har kontor i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö och Middelfart, Danmark. Bolaget är den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar.

Linotol har sju affärsområden: Armerad betong, Betonggolv & Konstruktioner, Designgolv, Fogfria golv, Klinkergolv, Entregolv samt Underhåll golv. Linotol har 200 anställda och omsätter 620 miljoner.

Nyheter & pressmeddelanden

2021-01-04 Nyhet

Linotol kommer att deltaga i den tekniska kommittén SIS Svenska Institutet för Standarder TK-556 Betongkonstruktioner…

2020-12-18 Nyhet

Linotol Armerad betong ska för byggherren Hemsö och beställare OLJIBE utföra gjutningar till nybyggnationen av…

2020-12-09 Nyhet

För beställare Fastec har Linotol fått uppdrag i bygget av den norska biljätten Möller Bils…

Fler nyheter