Armerad betong

Linotol Armerad Betong utför formning, armering, gjutning inom både industri och infrastrukturs området så som broar, tunnlar, kajer och depåer.

Hållbara konstruktioner till svensk industri och infrastruktur

Med armerad betong kan vi bygga industriellt och kostnadseffektivt. Linotol Armerad Betong utför formning, armering, gjutning inom både industri- och infrastrukturområdet över hela landet. Vid konstruktioner som fundament, broar och byggnader finns det oändliga möjligheter att utföra en konstruktion tack vare betongens höga hållfasthet, formbarhet och långa spännvidd. Till det ska läggas de estetiska möjligheterna där i princip bara fantasin sätter gränser.

Erfarna specialister inom armerad betong

Hos oss finns erfarna ingenjörer och konstruktörer som är specialister på att rita och dimensionera konstruktioner för alla typer av verksamheter och markförhållanden anpassade för vårt skandinaviska klimat. Med våra stora maskinella resurser kan vi dessutom snabbt skala upp vår produktion när det är riktigt bråttom för våra uppdragsgivare. Anlita oss på Linotol armerad betong så får du ett högkvalitativt och snabbt resultat!

Intresserad? Välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av att veta mer om vårt affärsområde armerad betong? Hör av dig till vår kontaktperson så hjälper vi ditt företag.

Linotol Företagspresentation
Kunskap om golv sedan 1929

Kostnadseffektiv golvläggning
Laserstyrd mekaniserad golvläggning