Entrézoner

Entrélösningar till butiker, köpcentrum och fastighetsbolag

En snygg, praktisk och tålig entrélösning för butiken, gallerian, företaget eller fastigheten lämnar ett bestående intryck hos besökarna. Vi på Linotol Entrégolv erbjuder kundanpassade entrélösningar som skapar en välkomnande känsla i din fastighet. Vi installerar gummimattor och entrémattor från högkvalitativa varumärken samt monterar tillbehör som delningslister och ingjutningsramar. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just ditt företag och din entré!

Entrémattor till fastigheter

Entrémattor i 3 zoner – för en ren och säker passage

Genom entrén till stora fastigheter och varuhus passerar det dagligen mängder av besökare. För att på bästa sätt avlägsna smutsen som dessa personer bär med sig under skorna installerar vi entrémattor i olika zoner. Utomhus fångas först snö, slask och sten upp av ett entrégaller med ex. brunn. Besökaren tar sig sedan vidare, ofta via en karuselldörr, där vi placerar en gummimatta. Väl inne i byggnaden kan besökaren mötas av en textilmatta, som absorberar det sista av fukten under skorna.

Entrézoner, entrélösningar
Entrégaller, skrapgaller

Entrégaller och skrapgaller

Ett skrapgaller, likt det klassiska Atlasgallret eller ett från Kåbe, är ofta det första som möter besökaren i Zon 1. Ett golvgaller med brunn kan fånga upp vatten och smuts och fungerar perfekt som entrégaller utomhus. Linotol erbjuder många olika slags skrapgaller av högsta kvalitet – helt anpassade efter era och fastighetens förutsättningar!

Skrapmattor, gummimattor

Skrapmattor och gummimattor

Inne i karuselldörren, eller strax efter entrédörren, placerar vi entrémattor i Zon 2. Här väljer vi ofta att lägga gummimattor och skrapmattor (likt V-mat, O-mat och Jaguarmattan) som avlägsnar finare smuts. Vi erbjuder entrémattor från Vileda Freudenberg och Kåbe Original, men har också riktigt högkvalitativa skrapmattor från Emco och andra märken.

Entrémattor i textil

Textilmattor och entrémattor

I vissa fall önskar kunden även att en tredje zon installeras. Då fångas det sista av fukt och smuts upp från besökarnas skor inomhus. Entrémattor i textil fungerar som torkmattor, vilka absorberar väta och minskar mängden småsten som förs med in i lokalen. De skyddar också golvytor från extra slitage. Centrummattan (C-mattan), T-Mat Smart och andra kombimattor från Arwei är bara några exempel på entrémattor vi erbjuder i Zon 3.

Referensuppdrag

Vi har installerat entrelösningar för många stora företag och butikskedjor. Här ser du ett urval:

Referenser loggor
loggor

Intresserad? Välkommen att kontakta mig!

Mitt namn är Örjan Enlund och jag hjälper kunder med våra entrélösningar. Hör gärna av dig till mig om du vill veta mer om vårt sortiment och lösningar eller om du önskar ett kostnadsförslag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Örjan Enlund - Entrélösningar

Örjan Enlund
Affärsområdeschef
+46 (0)10-141 48 89
+46 (0)73-506 67 79

orjan.enlund@linotol.se